Over Noorderlicht Reclame Team BV

 

Ons bedrijf, dat sinds 1980 actief is in de reclame wereld, heeft door de jaren heen bewezen een sterke partner te zijn bij het ontwerpen en realiseren van een duidelijke uitstraling en herkenbaarheid van haar opdrachtgevers. Wat ooit begon als een traditioneel ambachtelijk reclame bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een zeer representatief full service reclamebedrijf met een duidelijke en unieke uitstraling.

 

Het jonge team van reclame specialisten werkt zeer nauwkeurig en is bijzonder creatief en meedenkend in het ontwerpen van bedrijfslogo’s en uitingen die daaraan verbonden zijn.

 

Ons jonge team, momenteel bestaand uit 5 personen, verzorgt al uw reclame werk met passie en werkt uw opdracht tot in detail zeer zorgvuldig en nauwkeurig uit.

 

De reclame specialisten van ons bedrijf worden regelmatig bijgeschoold om er voor te zorgen dat ze perfect op de hoogte blijven van alle reclamedisciplines. Ons team wil dan ook graag uw bedrijf helpen bij het versterken van de herkenbaarheid van uw bedrijf.

 

Noorderlicht Reclame Team BV is aangesloten als Erkend Signmaker bij de organisatie voor buitenreclame SIBON.